Tijdens een workshop 'Mix and Match' maakt u bloemen in koud porselein of flowerpaste naar eigen keuze en kleur. U werkt in uw eigen tempo. Mogelijk is o.a. een roos, clematis, lisianthus, dahlia,...

Als u zlef een dummy taartje of vaasje meeneemt, kunnen we het bloemstukje geheel op maat daarvan aanpassen. Maar een los stukje of losse bloemen is natuurlijk ook mogelijk. Voor een stuk met meerdere verschillende soorten bloemen, zijn uiteraard meer dagen nodig. Er zijn ook vaasjes beschikbaar (zo lang de voorraad strekt!).

De workshop kost 100,00 voor een dag (inclusief lunch) en 50,00 voor een halve dag. 

 

Deze workshop geeft cusisten die regelmatig terugkomen ook de gelegeheid telkens iets nieuws te maken.

mixmatchDSC 0407

Sweet Pea (Lathyrus of pronk erwt) met dummy.

De bloemen en het blad wordt van koud porselein gemaakt. U leert blaadjes op draad zetten. De kleur(en) kunt u zelf bepalen. Afhankelijk van de hoeveelheid bloemen die u gemaakt heeft, wordt er een dummie taartje in een door u gekozen kleur, bijgmaakt. Dit is een dagworkshop.

 

Deze dagworkshop kost 100,00 inclusief materiaal en lunch.

U kunt ook kiezen voor een halve dag of avond workshop. dan worden alleen de bloemen gemaakt. 

 


sweet pea11336831 10205515026053219 5511588309534603703 o

Tijdens deze workshop maakt u met diverse technieken verschillende bloemen van eetbaar papier (of wafer paper, ouwel). U neemt zelf een beklede dummie mee en hier plaatsen we aan het eind van de workshop de bloemen op. De prijs van deze dagworkshop is 100,00.

 bloemen ouwel

 

 

Met koudporselein maakt u 2 tulpen (parrot of gewoon, en kleur naar keuze) en wat blad. De dummie taart wordt afgewerkt met de blokjestechniek.  Dit is een dagworkshop. De prijs is inclusief alle materiaal en lunch 100,00. 

Tijdens deze  workshop maken we een hortensia bol. De hortensia kan in blauw, roze of wit/groen gemaakt worden. Erbij wat groen en Thungergia (Susanne met de mooie ogen, kan ook in iedere gewenste kleur gemaakt worden). Het geheel als dagworkshop ( koudporselein 110,00 incl. lunch). In een halve dag is het alleen de hortensia bol (koudporselein 60,00).

 

We maken een levensechte orchidee Phaleanopsis Moth van met blad van koud porselien en zetten deze in een bloempot.

Tijdens een dagworkshop maken we 2 takken en kost incl. lunch en gebruik van alle materialen in koudporselien 100,--.

Een halve dag of avond workshop kost 50,00. Dan wordt er 1 tak met 2 bloemen en wat knoppen gemaakt in een iets kleinere pot.

orch.jpg

We maken een half openroos. U leert hoe u de blaadjes dun uitrolt en op draad zet en het gehaal ronde meeldraden samenbindt. Hierbij maken we nog een roos in knop en wat blaadjes. De workshop kost 50,00. Roos in koud porselein 60,00. De workshop duurt 4,5 tot 5 uur. U maakt de bloem in een kleur naar eigen keuze.

roos_geel

 

U leert een klassieke roos te maken met knop en wat blad. Indien er tijd over is, kunnen er wat besjes bijgemaakt worden. Technieken als dun uitrollen, op draad zetten en dusten komen aan bod. Prijs 50,00 

 

  

Met flowerpaste gaat u een gote pioenroos maken. Hierbij een pioen in knop en wat blad. Deze worskhop duurt 4 tot 5 uur. Prijs 55,00 (koud porselein 65,00).   

Schermafbeelding_2013-11-13_om_11.28.48.png

 

Dit is een halve dag of avond workshop voor alleen de kerstster. Wilt u de kerstster uitbreiden met bessen, blad en siertakken dan wordt het een dagworkshop. Alles wordt in koud porselein gemaakt, zodat u jaren plezier heeft van uw kerstster. Prijs halve dag/avond 50,00 en hele dag 100,00.poinsettia2015

 

 

 

Een biscuit wordt meerder keren doorgesneden, gevuld en afgesmeerd met ganache zodat we een strakke rand krijgen. De taart wordt bekleed met rolfondant en vervolgens mag de taart naar eigen idee versierd worden. Bij dit voorbeeld is kant (lace) gebruikt. Indien er voldoende tijd over is, kunnen dergelijk roosjes gemaakt worden. Dit is een uitgebreide basis workshop waarin technieken aanbod komen. Deze workshop duurt circa 4 uur.wsganache