Eetbare prints

U kunt bij ons eetbare prints bestellen. Plaats uw bestelling via de webshop, reken af en stuur de afbeelding die we moeten afdrukken via mail in Pdf of Word document en vermeld uw naam en bestelnummer.

De prints worden afgedrukt op A4 frosty  formaat en luchtdicht in een zeer stevige enveloppe verstuurd. Verzendkosten 5,95 (ongeacht het aantal prints).

 

Frosty sheet A4 prijs € 6,50

Een frosty sheet is een dun printbaar laagje op basis van zetmeel met een lichte vanillesmaak. Frosty sheets kunnen gebruikt worden op een ondergrond van boterroom, slagroom, bavarois, ganache, fondant en marsepein. Frosty sheets zijn buigzaam en daarom heel geschikt voor het maken van randen aan je taart of om bijvoorbeeld een handtas taart te voorzien van een leuke print. Afdrukken op frosty sheet zijn het mooist scherp van alle soorten prints.

Let op:Het is altijd mogelijk dat er een kleurverschil is met een afdruk op gewoon papier! Bij donkere prints kunnen er strepen ontstaan (zwart streept enorm). We houden ons het voorrecht plaatjes niet af te drukken.

Hoe bestellen?

U kunt zelf een foto of tekening door sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als JPEG of Word bestand  met marges van minstens 1 cm. Afdrukken worden altijd op een A4 formaat geprint. Indien u meerdere kleine plaatjes wenst, dienen deze op 1 A4 samengevoegd te zijn, zodat wij ze ook op 1 A4 kunnen printen. Wij printen zoals u aanleverd en passen niets aan.

 

 

Prints

icing8
€ 6,50
ouwel8
€ 4,50