Onze uitleen koffer (of cupcake kist) is niet alleen heel erg leuk voor kinderfeestjes, maar ook om eens gezellig samen met familie, vrienden of vriendinnen (vrijgezellenfeestje) enkele uren bezig te zijn.  In de kist zit basismateriaal voor 10 personen of minimaal 60 cupcakes.

U vindt in de kist o.a. rolstokken, snijmatjes, 1 kg cupcakemix, cupcakebakblik, set bakpapiertjes, paletmesjes,  handige tools, allerlei soorten en vormen uitstekers en 8x 250gram suikerpasta in diverse kleuren.

Het is mogelijk de cupcake kist aan een thema aan te passen. Bijvoorbeeld voor meisjes een prinsessenkist: roze, rode en oranje kleuren suikerpasta met bijpassende bakpapiertjes en zilver of goudkleurige pareltjes, uitstekertjes met bijv. bloemmotieven. 
Voor jongens bijvoorbeeld uitstekers met dieren of voetbal en juist weer de wat stoerdere kleuren voor bakpapiertjes en suikerpasta zoals: zwart, blauw, groen.  U kunt uw wensen aangeven in uw mail.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met uw gegevens (naam, periode en evt. wensen t.a.v. kleuren). We nemen dan contact met u op en spreken dan een tijdstip af waarop u de kist hier in Vosselaar komt halen en weer terug brengt.

De prijs is 69,00 Euro. De waarborg bedraagt 50,00 Euro. Dit bedrag krijgt u terug nadat we de kist gecontroleerd hebben en alles nog in goede conditie is. Het verbruiksmateriaal (suikerpasta, cupcakepapiertjes, cupcakemix) wat overblijft mag u houden om later nog eens te gebruiken.

 Heeft u vragen of wenst u meer inlichten, u mag altijd bellen (014 657544) of een mailtje sturen.

 

 cckistdoos